Provozní doba VELIKONOCE

Vážení klienti, v období Velikonoc máme ZAVŘENO: 19.4.-22.4.2019

PŘIJMEME RECEPČNÍ

Do našeho týmu přijmeme recepční . Více informací na srytr@cordeus.cz

VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE – PRACOVIŠTĚ DETOXIKACE

Máte hlubší zkušenosti z oblasti detoxikace, je téma očisty těla vaší vášní, chtěli byste se stát součástí našeho skvělého týmu v centru trvalého zdraví Cordeus a rozvíjet své poslání a odbornost? Baví vás inspirovat druhé a pomáhat jim při detoxikaci? V našem týmu odborníků a terapeutů nabízíme příležitost na pracovišti detoxikace a hydrocolon terapie.

VIŘÍVKA MIMO PROVOZ

Vážení klienti, velmi se omlouváme, ale v současné době je vířivka mimo provoz z důvodu technické poruchy.

Kalendář akcí

<< Dub 2019 >>
PÚSČPSN
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Nejbližší akce

Poslední novinky

Zasílání novinek

Novinky a kalendář akcí na Váš email

Formulář byl odeslán, děkujeme.

Kurzy vaření s Metabolic Balance® | HLÍVA ÚSTŘIČNÁ A SHIITAKE
13. 02. 201917:00 - 20:00

Kurz vaření: Hlíva ústřičná a Shiitake a dobroty z nich

13/2 2019 | 17:00 – 20:00

Hlíva ústřičná a shiitake patří mezi ty houby, které si nejde nezamilovat! Nevěříte? Neumíte si to představit? Nejen že má mnoho léčivých účinků, které může využít prakticky každý, ale také si nachází cestu do spousty skvělých a chutných receptů! Obě houby obsahují vysoké množství rostlinných proteinů, posilují imunitu, mají antioxidační účinky, podporují tvorbu červených krvinek, mají antibakteriální, antimykózní a antivirové účinky, a jsou rovněž předmětem studií, zaměřujících se na bránění či zpomalení růstu rakovinových buněk.

Hlíva ústřičná a shiitake jsou houby nízkokalorické se skvělým poměrem tuků, bílkovin a vlákniny. Není tedy divu, že jsou oblíbené i v redukčních dietách. Najdete v nich noho zdraví prospěšných látek jako jsou beta-glukany, statiny, vitamíny B1, B2, B3 (niacin), B5 (kyselina pantothenová), B6, B7 (biotin), B9 (kyselina listová), C, D, stopové prvky a minerály, především selen, měď, draslík, zinek, fosfor, železo a hořčík.

Obě houby lze považovat za velkou delikatesu, díky níž se i z obyčejného pokrmu stane gurmánský zážitek. Mají dokonale jemnou chuť a příjemné houbové aroma. Můžeme je využívat do zeleninových omáček či polévek, ale i zcela samostatně. Lze je vařit, smažit, péct, zapékat. Mohou být předkrmem i hlavním jídlem, fantazii se rozhodně meze nekladou. Pokud si nevíte rady, jak tyto houby chutně a snadno upravit, pak určitě přijďte na tento kurz vaření. Nejen že si pochutnáte a dodáte svému tělu zdraví prospěšné látky, ale naučíte se i několik dokonalých receptů.

13/2 | 17:00 | 3 hodiny | 1.690 Kč

Více informací o kurzu a možnost přihlásit se můžete kliknutím na tlačítko níže…

Kurzy vaření podle programu Metabolic Balance_Praha

Kurzy vaření podle programu Metabolic Balance v Praze. Naučte se připravovat recepty podle programu Metabolic Balance pro zdravý metabolizmus, hubnutí a extra energii.