Proč se má jíst v Metabolic balance® jen 3x denně, po pěti hodinách, když všude se doporučuje jíst častěji?

Jezte pouze 3x denně, ideálně po 5 hodinách! Což znamená dejte si kvalitní snídani, po pěti hodinách oběd a po dalších pěti hodinách večeři. 
Nad tím se podivuje téměř každý, kdo přichází na informační setkání a chce se dozvědět více o programu Metabolic balance®. Je to jeden z prvních dotazů, který vzbuzuje o mnohých lidí pochybnosti, zda je program Metabolic balance® skutečně tak zdravý, jak se prezentuje. Jezte 5 až 6 menších jídle během dne! Tento zaběhnutý princip se zdůvodňuje často tím, že aby náš metabolizmus mohl správně fungovat, musí jeh motor neustále „běžet“, nesmí nikdy „vyhasnout“… Metabolic balance® však vysvětluje svá 3 jídla denně logicky a vychází přitom nejen z tisícilety ověřených zkušeností nejstarších civilizací světa, ale i z nejnovějších vědeckých a lékařských poznatků a hlavně „zdravého, selského rozumu“. A navíc – jeho „kouzlo“ funguje…

Uznávaná doporučení indické i čínské medicíny, či Tao principy, která sahají tísíce let zpátky, se vzácně shodují i s návyky našich předků, kteří se také „nepopásali“ jako dobytek na louce po celý den. Jedli pouze 2x či 3x denně, a to nejen proto, že byli třeba chudí, nebo nebyl takový výběr a hojnost potravin, ale i proto, že naše tělo je tak přirozeně nastaveno, a potřebuje dostatek času nejen na trávení a vstřebání živin, ale i jistý čas na detoxikaci, odpočinek a nabrání sil… a tenkrát to ještě vnímali a střídmost byla normální.

Celý článek najdete zde>>

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.