Detoxikační pobyt v centru Cordeus. Půst…

Zkušenost klientky, která absolvovala půstový pobyt v centru Cordeus.

Co vás inspirovalo/vedlo k rozhodnutí zúčastnit se tohoto pobytu? 

Potřeba očistit se, fyzicky a i psychicky, nastartovat do nové životní etapy, inspirovat se k novým stravovacím nývykům a celkově lepší životosprávě s bonusem snížení hmotnosti :-). Také v neposlední řadě věnovat čas jen sama sobě.

Jaké bylo vaše očekávání? 

Těšila jsem se, ale trochu jsem nevěděla do čeho jdu, viz.odpověď výše..

Jaká byla realita? Splnilo se vaše očekávání? 

Realita byla kouzelná, velmi mě zaujaly všechny terapie a masáže, které napomohly zpestřit probíhající čas a zároveň mi vyhovovala možnost klidu a soukromí ve vlastním apartmánu. Čas zde ubíhal jiným tempem, cítila jsem se jako na dovolené ( do hlubin svého nitra 🙂 ) Mohla jsem vnímat svoje tělo a dostat se ke svým vlastním energiím, uvědomit si důležitost klidu a relaxace.

Jak vám pobyt pomohl? Jaké byly jeho konkrétní přínosy pro vás osobně? 

Pobyt mi pomohl dostat se tam, kam jsem přesně chtěla…k sobě, ke své esenci, cítit proudící životní sílu, bez balastu, nánosů a zátěží. Nyní se stravuji mnohem jednodušeji, podle doporučení Metabolic balance a cítím se lehce a vyrovnaně. Jsem velmi ráda, že jsem to mohla prožít a ráda se znovu vrátím.

Jak jste byli spokojeni s obsahem pobytu a s doprovodnými detoxikačními terapiemi (masáže, cvičení, meditace, detoxikační terapie, apod.)? 

Naprosto exklusivní masáže, skvělí terapeuti, vše bylo přínosné a nad moje očekávání mi všechny terapie pomohly nahlédnout a uvolnit zdravotní omezení v kyčli. Nyní s tím mohu dále pracovat a jsem objednána na pokračování 🙂 Poznala jsem prospěšnost cvičení i to, jak je tělo úžasný dokonalý dar, který si samy utváříme a podle toho se pak cítíme. Možnost každý večer se uvolnit v sauně a bazénu byla neuvěřitelně příjemná třešnička na dortu. Mohlo být více meditací, s tím bych ráda pracovala více, sama jsem to nezvládala, mysl mi běžela na nějakých jiných nebo vyšších obrátkách, nedařilo se mi spát. To byl pro mne jediný problém, a s tím spojená i bolest hlavy první tři dny.

Jak jste byli spokojeni s lektorem, který pobyt vedl? 

Byla jsem velmi spokojena s přístupem pana Wolfa a děkuji za uvedení do souvislostí metabolismu těla, to pro mne bylo důležité, rozumět tomu, co se ve mně děje. Zároveň mi byla příjemná i důvěra a otevřenost, s jakou jsme mohli vše prožívat.

Doporučili byste tento pobyt i dalším lidem, kteří se o podobné téma zajímají?

Doporučila bych to každému a také to dělám :-). Každý koho jsem od té doby potkala mi řekl, jak dobře vypadám a jak to dělám, že tak zářím? 😀 Všechny to zajímalo.

Kdybyste měli zhodnotit jednou větou přínos pobytu pro vás – co byste o tomto pobytu řekli? 

Jsem znovuzrozena a vážím si svého těla, budu mu více naslouchat.

Prosíme o vaše celkové hodnocení pobytu… (kolik hvězdiček nám dáte?)

5 hvězdiček

Reference od JČ

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.